2. DÖNEM ORTAOKUL SINAVLARINA KATILMAYANLAR İÇİN DİLEKÇE/DUYURU

Değerli velilerimiz,sevgili öğrenciler;

1. Milli Eğitim Bakanlığının aldığı karar gereğince, 2. dönem yazılı sınavları ile ilgili olarak öğrencilerimize bir tercih hakkı sunulmuştur.
  2. Buna göre isteyen öğrenciler ikinci dönem sınavlarına girecekler ve böylelikle 2.  döneme ait 1 sınav ve  2 performans notu ve varsa proje değerlendirme notunu da alarak İKİ DÖNEM (1. DÖNEM+2.DÖNEM) ortalamasına göre karne notuna sahip olacaklardır.
  3. Sınava girmek istemeyen öğrencilerimiz ise , 20 - 26 MAYIS  tarihleri arasında okul idaresine dilekçe verilmesi koşuluyla , 1. Dönem aldıkları notlarıyla seneyi tamamlayacaklardır.
  4. Dilekçelerde mutlaka ıslak imza bulunması gerekmektedir.                                                                                                                                                                                                                                                            Not:Öğrencilerimiz istedikleri dersten sınava girip, istedikleri dersten 1. dönem notunu kullanma gibi bir hakka sahip OLMAYIP ya tüm derslerden sınava girecekler ya da 1. Döneme ait notlarını kullanacaklardır.

26.05.2021 511

meb_iys_dosyalar/02/01/760240/dosyalar/2021_05/26150939_DilekcYe_Ortaokul_1.pdf