2021 TÜBİTAK PROJE YARIŞMASINDA 1 BİRİNCİLİK VE 1 İKİNCİLİKLE TÜRKİYE FİNALLERİNDEYİZ.

TÜBİTAK 2021 yılı lise öğrencileri araştırma projeleri yarışması Malatya bölge değerlendirme sonuçlarına göre Meslek dersi öğretmenimiz Enver DOLMA koordinatörlüğünde öğrencilerimiz Sude Sema POLAT ve Zeynep Elif SAYGILIER'in hazırladıkları "GELENEKSEL HAFIZLIK EĞİTİMİ İLE MODERN HAFIZLIK EĞİTİMİ UYGULAMALARININ DEĞERLER EĞİTİMİ BAKIMINDAN KARŞILAŞTIRILMASI" projesi birincilik ile Edebiyat öğretmenimiz Mesut YOKUŞ koordinatörlüğünde öğrencilerimiz İrem TEKİNKAYA ve Nur Ebrar DOĞAN'ın hazırladıkları "TARIMDA ZİRAİ DONA SON" projesi ikincilik alarak Türkiye finallerine katılma hakkı elde etmiştir. Projelerin hazırlanmasında emeği geçen Coğrafya öğretmenimiz Zafer BABACAN, Enver DOLMA ve Mesut YOKUŞ'a ve tüm öğrencilerimize teşekkür ediyor, Türkiye finallerinde okulumuz adına başarılar diliyoruz.

01.04.2021 519

01-04-202101-04-2021