5. Sınıf Öğrencilerimize Psikolojik  Sağlamlık Konulu Seminer Verildi

5. Sınıf Öğrencilerimize Psikolojik Sağlamlık Konulu Seminer Verildi

5. Sınıf öğrencilerimize Psikolojik  Sağlamlık konulu seminer verildi.  Öğrencilerimiz hayatlarında kendilerini zorlayan koşullarla, olumsuz olaylarla, stres yaratan durumlarla karşı karşıya kalabilirler. Psikolojik olarak sağlam bireyler olumsuzluklar karşısında uyum gösterir, zorluklarla başa çıkmaya çalışır, sıkıntılar karşısında yılmaz  kendini çabuk toparlar.Bu sebepten pisikolojik olarak sağlam güçlü bireyler olmaları bizim için önemlidir.

Öğrencilerimize  aksiliklerin hayatın parçası olduğu, psikolojik sağlamlığın ne olduğu, psikolojik sağlamlığı yüksek bireylerin özellikleri, psikolojik sağlamlığı  artırmak için neler yapılmalı konularından  bahsedip farkındalık oluşturmaya çalışıldı.

21.10.2021 531

21-10-202121-10-202121-10-2021