Anadolu Mektebi Mustafa Kutlu Panelimiz

Anadolu Mektebi Mustafa Kutlu Panelimiz

11.sınıf öğrencilerimiz, Anadolu Mektebi yazar okumaları kapsamında Mustafa Kutlu okumaları yaptılar. Etkinliğe katılan öğrencilerimiz Mustafa Kutlu'nun tüm eserlerini dönüşümlü olarak okuyarak bugün okumalarından çıkarımlarını, edinimlerini, tavsiyelerini öğrencilerimizle paylaştılar. 

22.03.2024 110

Panel Başkanı 11/C sınıfı öğrencimiz Şevval Işık "Mustafa Kutlu'nun kapitalizme ve teknolojiye olan  bakış açısını"; 11/A sınıfından Ayşenaz Pak, "Mustafa Kutlu'nun eserlerinde işlediği konuları"; 11/A sınıfından Ravza Karadağ, "Mustafa Kutlu eserlerinde gelenek konusunu", 11/A sınıfından Nesibe Kızıl, "Mustafa Kutlu eserlerinde göç konusu"nu; 1/A sınıfından Leyla Dolaş, "Mustafa Kutlu eserlerinde  beşeri aşk ve tasavvufi aşk" konusunu detaylı bir şekilde ele aldılar.

Panel Başkanı 11/C sınıfı öğrencimiz Şevval Işık, panel hakkında şunları paylaştı: "Yaklaşık iki yıldır ben de bu Mektep'in bir üyesiyim. Tabii ilk yılımız maalesef asrın felaketi yüzünden biraz aksadı fakat ona rağmen bizi unutmayan yine Anadolu Mektebi oldu. Yaklaşık 3 günlük bir Konya gezisiyle Mektep'i ve yetkililerini yakından tanıma fırsatı bulup yeni mektep kardeşleri edindik.Benim bu projeye girmem iyikilerimden biri oldu. İnşallah Anadolu Mektebiyle daha nice yazarlar tanıyıp daha nice işler yapacağız."

22-03-202422-03-202422-03-2024