"I-ZEROGEN STEM" Projesi Başarılı Örnekler Sergisine Kabul Edildi.

TOBB Kız AİHL Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu idareci, öğretmen ve öğrencileri Adıyaman İl Milli Eğitim Müdürü Ramazan AŞÇI'yı makamında ziyaret etti.

Adıyaman İl Milli Eğitim Müdürü Ramazan AŞÇI, İmam Hatip Okullarındaki öğrencilerin öğrenmesine ve akademik gelişimine katkı sağlayan, bilimsel faaliyetler ile sistemli bir şekilde ilerlemeyi öğreten, kültür, sanat ve spor faaliyetleriyle öğrencilerin gelişimini destekleyen, eğitim ve öğretimin iyileştirilmesine yönelik değişim ve dönüşüm oluşturan başarılı örneklerin ve model uygulamaların teşvik edilmesi, tanıtılması ve yaygınlaştırılmasına katkı sağlaması amacıyla "İmam Hatip Okulları Başarılı Örnekler Sergisi'ni yürütüldüğü, bu minvalde Adıyaman merkezde bulunan TOBB Kız AİHL Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulumuz, I-ZEROGEN STEM projesi ile İmam Hatip Okulları Başarılı Örnekler Sergisine yaptığı başvuru kabul edilerek Türkiye genelindeki bütün imam hatip okulları arasında ilk 50'ye girerek büyük bir başarı gösterdiğini ifade etti.

Adıyaman İl Milli Eğitim Müdürü Ramazan AŞÇI, TOBB Kız AİHL Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu idareci, öğretmen ve öğrencilerini makamında kabul ederek yürütülen projelerden dolayı kendilerine teşekkür etti. Bu yılki ödül töreninin; İmam Hatip Okulları Kuruluş Yıl Dönümü olan 17 Ekim'de ve Ankara'da yapılacağını ve TOBB Kız AİHL Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulunun ilimizi en iyi şekilde temsil edeceğini belirtti.

27.06.2022 1271

27-06-202227-06-202227-06-202227-06-202227-06-2022