Öğretmenlerimiz Deneyimlerini Paylaştı

Öğretmenlerimiz Deneyimlerini Paylaştı.

Okulumuzda coğrafya öğretmeni olan Zafer BABACAN, öğrencilerimizle yürütülen bir çok projede yönetici olarak çalıştı. Bu süreçte GAP Yeşil İnovasyon Yarışmasında 4 Projemiz Finale Kaldı.

"Yenilenebilir Beton: Anız,

Yüzen Tarlalarla Sürdürülebilir Tarım,

Betonlaşan Tarım Arazilerinin Korunması ve Alternatif Yerleşim Bölgelerinin Belirlenmesi,

Sürdürülebilir Tarımsal Metot: Magmatik Gübre ve Alternatif Tarım Arazilerinin Sağlanması"

Adlı projelerimiz Zafer BABACAN ve Mustafa ÖZDAŞÇI öğretmenlerimizin danışmanlığında öğrencilerimiz;

Fatma Zehra ALADAĞ,

Sıla KORKMAZ,

Elif ALTUN,

İkra Nurefşan DOĞAN GAP Yeşil İnovasyon Yarışması finalinde yarışmaya hak kazandılar.

Ayrıca, Teknofest Çevre ve Enerji Teknolojileri kategorisinde Danışman öğretmenimiz Emrah BAL yönetiminde öğrencilerimiz Nisanur TEKKANAT ve Gamze KARACA "Suyun Elektrolizi ile Elde Edilen Oksijen Ve Hidrojenin Hastanelerde Havalandırma Ve Isıtma Sisteminde Kullanılması" projesi ile ön elemeden geçti.

Öğretmenlerimiz proje hazırlamanın inceliklerini, katılım şartlarını, ekip oluşturma yöntemlerini, proje işlem süreçlerini tek tek uygulamış oldukları projeler üzerinden anlattılar.

Böylece farklı branşlarda olan öğretmenlerimizde bu rol modeli kullanarak okulda sinerji meydana getirilmesi hedeflenmektedir.

27.05.2022 268

27-05-202227-05-202227-05-202227-05-202227-05-202227-05-2022