Sayın İhsan ERKUL Semineri

Eğitim Ortamlarının ve Öğrenme Süreçlerinin Geliştirilmesi Daire Başkanı Sayın İhsan ERKUL okulumuzu ziyaret ederek Adıyaman ilinde bulunan imam hatip lisesi ve ortaokulu müdürleri ile bir toplantı gerçekleştirdi.

Toplantıda, sosyal Etkinlikler ile ilgili iş ve işlemleri yürütmek, Öğrencilerin okullarla bütünleşmesini ve aidiyet duygusunu geliştirecek tedbirler almak, Okullar arası kalite farklılıklarını giderecek tedbirler almak, Öğrenci velileri ve sosyal çevre ile ilişkileri geliştirmek ve bunların eğitimi desteklemelerini sağlayacak tedbirleri almak, Öğrenciler arasında ülke genelinde ve uluslararası alanda yapılacak sosyal, kültürel, sportif ve izcilik faaliyetlerini planlamak ve uygulanmasını sağlamak konularında kurum müdürleri ile istişare yapıldı.

27.10.2022 256

27-10-202227-10-202227-10-2022