Tatilde Sinema Keyfi

1.yazılılar sonrası 7 ve 8. Sınıf öğrencilerimize moral motivasyon amaçlı AVM'de Film izlendi ve yemek yenildi.

20.11.2023 292

Okulumuz öğrencileri ve öğretmenlerinden bir grup öğretmen birlikte sinema keyfi yaptılar. Yazılıların bitmesini ve tatili fırsat bilerek dinlenme ve eğlenme amaçlı güzel bir güzel geçirmek için, 7ve sekizinci sınıf öğrencilerimizle AVM de bulunan sinemaya gidilerek filim izlendi. Filim gösterisini müteakip öğrencilerimizle yemek yendi. Güznü sonunda velilerine teslim edilen öğrencilerimiz hoşça vakit geçirdi ve eğlendi.

Bu faaliyetin organize edilerek gerçekleştirilmesinde Fen Bilgisi öğretmenimiz Gözde Tuzcu, İngilizce öğretmeni ve ortaokullardan sorumlu müdür yardımcısı Ayşegül Atlıhan, Türkçe Öğretmeni Bilal Yılanlı, Matematik Öğretmeni Serkan Serttaş ve DKAB öğretmeni Halil Altındal görev aldılar. Etkinliğe katılan herkesi tebrik ediyor emeği geçenleri kutluyoruz.

20-11-202320-11-202320-11-2023