2023 YKS Başarımız

TOBB KIZ AİHL bu yıl da kendi rekorlarını kırmaya devam ediyor. 2023 YKS sınavında öğrencilerimize verilen emekler büyük oranda karşılığını buldu.

13.09.2023 607

Konu ile ilgili olarak okul müdürümüz Muzaffer ŞİMŞEK; YKS sonuçlarının hayırlı olmasını dileyerek tüm öğrencilerimizin başarılarını kutluyorum dedi.

Bu başarıda başta eğitimlerini büyük bir ciddiyet ve özveriyle yapan okulumuzun öğretmenlerinin inkar edilemeyeceğini belirten Muzaffer ŞİMŞEK emeği geçen herkesi kutladığını ifade etti.

Okulumuzun TM Sınıfının da sınıf öğretmeni olan kurs koordinatörümüz Adnan YILMAZ, Bu yıl TM sınıfının da belirgin bir başarısını paylaşmaktan mutluluk duyduğunu ifade ederek şöyle dedi: "Bizim 12 C sınıfımız bu yıl TM alanında eğitim gördüler. Sınıfımızda dilciler de dahil toplam 25 kişi vardı ve bu 25 kişiden 21kişi nitelikli yerleşme puanları aldı. Bunların 8i Hukuk, 6sı İngilizce öğretmenliği, 7si ise Pdr, psikoloji ve Sınıf öğretmenliği gibi bölümlerin sıralama puanlarını yakaladılar." öğrencilerin 25 te 21.. yerleşme puanı elde ettiklerini ekleyen Yılmaz "Burada bariz bir başarı var." diyerek sözlerini noktaladı.

Biz de okul olarak, öğrencilerin akademik başarılarında ders öğretmenlerinin yanı sıra, kursları, öğrenci ve veli rehberliklerini koordine eden müdür yardımcısı Mesut YOKUŞ ve kurs koordinatörümüz Adnan YILMAZ'ın fedakarlıklarının rol oynadığını biliyor bu başarıda emeği geçen herkesi tebrik ediyoruz.

13-09-2023

14-09-202314-09-2023