Denemelerde Dereceye Giren Öğrenciler için Ödül Töreni

Bir yayınevinin yaptığı Türkiye denemesinde Türkiye ve Adıyaman dereceleri elde eden öğrencileree ve sınıf düzeyinde dereceye girenlere ödülleri verildi.

13.10.2023 265

Geçen hafta yapılan Türkiye geneli deneme sınavında yedinci sınıflarımızdan iki öğrenci ve sekizinci sınıf düzeyinde de bir öğrenci tam puan yaparak türkiye birinciliğini elde etmişlerdi. Altıncı sınıflar düzeyinde ise bir öğrencimiz Türkiye ikincisi ve Adıyaman birincisi olmuştu. Bu öğrencilerle berabere her sınıf düzeyinde dereceye giren öğrencilere hediyeleri törenle sunuldu.

Tören de öğrencilerin hediyelerini Okul Müdürümüz Taner Cebe ve Müdür Yardımcıları Ayşegül Atlıhan ve Nigar Bulut Özer ile bazı öğretmenler verdiler. Öğrencilere hediye tedarikinde yardımı ve katkısı olan herkese teşekkürlerimizi  sunuyoruz.13-10-202313-10-202313-10-202313-10-2023